Biografie

Marco Carolus (“alias Die Kale”) is sinds 1990 werkzaam in de wereld van de entertainment.
Begonnen als allround/feest DJ, en is hij uitgegroeid tot een echte alleskunner.

Op 18 jarige leeftijd begonnen als DJ in horecagelegenheden, op feesten en evenementen, en als radio DJ bij 3 lokale radiostations.
Maar ook als presentator, geluids-technieker en voice-over is Marco al jaren actief.
Daarnaast is Marco ook nog werkzaam als karakter entertainer/straattheater artiest.

Ook het zingen heeft Marco altijd in het bloed gezeten, en in 2014 begon zijn zangcarrière dan ook serieuze vormen aan te nemen.

In 2014 zijn debuutsingle uit, getiteld “Zing met me mee”. Deze single heeft maar liefst 14 weken in de feest top 20 gestaan, met als hoogste notering de nummer 1 positie.
In 2015 zingt Marco, samen met vele bekende artiesten, het nummer “Waarom” in, dit alles voor stichting KIKA.
Begin 2016 komt Marco’s 2e single “Ik zie een pils” uit. Weer zo’n gezellige meezinger. Ook dit nummer word door radiostations en het publiek goed opgepakt. Januari 2017 is zijn laatst recente single, “In ons kroegje brandt nog licht”, uitgekomen. Een up-tempo feest nummer, met wederom een hoog meezing gehalte.

Marco is met zijn muziek regelmatig te horen op de vele radiostations die Nederland en België rijk is. Maar ook is hij regelmatig te zien op tv. Bijvoorbeeld bij TV Oranje, de Toppers van Oranje en Omroep Brabant, fijnfisjenie! Café.

In 2016/2017 mocht Marco de award in ontvangst nemen, voor “Het Grootste Feestbeest”. Deze titel draagt hij dan ook met trots.

Marco is met zijn muziek regelmatig te horen op de vele radiostations die Nederland en België rijk is. Maar ook is hij met regelmaat te zien op tv. Bijvoorbeeld bij TV Oranje, de Toppers van Oranje en Omroep Brabant, fijnfisjenie! Café, en Confetti Knallers. In 2016/2017/2018/2019 mocht Marco de award in ontvangst nemen, voor “Het Grootste Feestbeest”. Deze titel draagt hij ook met trots.

In 2019 werd Marco 3e in de lijst “Populairste Carnavalsartiest”. Hij was de hoogst genoteerde soloartiest in de lijst! (carnavalshits.nl) Algemeen: Marco is een sfeermaker eerste klas en bouwt graag een feestje met u en uw gasten. Waar hij ook komt, iedereen danst en zingt mee tijdens zijn optreden. Ook de polonaise zal zeker niet ontbreken. Zijn repertoire bestaat uit gezellige en vlotte Nederlandstalige meezingers. Of het nu gaat om een braderie, buurtfeest, bruiloft of bedrijfsfeest, kermis of carnaval, oktoberfest of bierfeest, in het café, op de camping of op het terras, volle bak feest is gegarandeerd. Of zoals Marco het zelf altijd zegt, “Het dak er af, en de tent op z’n kop”!

Een optreden van Marco is opzwepend, erg gezellig, en verrassend. Kortom topkwaliteit voor een geslaagd evenement/feest

Repertoire: Nederlandstalig après-ski. Nederlandstalig feest. Nederlandstalig fout feest. Nederlandstalig dansbaar