Selecteer een pagina

Contact en/of boekingen Marco Carolus

Neem vandaag nog contact  met ons op i.v.m boekingen en/of informatie over Marco Carolus. Vul het onderstaande formulier in en wij komen er zo snel mogelijk op terug. 

Partner Rood Hit Blauw

Rood-Hit-Blauw Produkties is een ervaren en dynamisch label dat is gespecialiseerd in voornamelijk Nederlandstalige cd-single en dvd-produkties
Reeds 30 jaar actief in de muziekbranche heeft RHB zich een belangrijke plaats weten te veroveren binnen de Nederlandse muziekindustrie.

Van Productie tot Promotie en van Management tot Muziekuitgeverij. Bij ons kan een artiest van A tot Z terecht ! Het doel is om samen met de artiesten hun muziek naar een hoger niveau te helpen. Wij proberen daar een actieve rol in te spelen door onze kennis, ervaring, connecties en ons enthousiasme.” Het label denkt dan ook graag mee met de artiest over zijn of haar strategie en plannen.

Rood-Hit-Blauw waar de nl. artiest zich thuis voelt, geen loze beloftes maar 200 % inzet !

Score Promotions

Dennis van der Kraan is met zijn bedrijf de plugger van Marco Carolus.

UltraGraphicStore.com

Heeft verschillende Cd Covers en designs gemaakt en hebben ook de website van Marco Carolus gemaakt.  Wij zijn ooit begonnen met de website om designs te maken voor de horeca en de entertainment branche en hebben ons netwerk zo vergoot dat wij nu kunnen voldoen aan alle vragen. Wij kregen steeds meer aanvragen om meer te doen dan alleen designwerk. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaal leverancier van alles waar een logo of promotionele uiting op kan worden gemaakt.

Neem vandaag nog contact met ons op met al uw vragen omtrent grafisch ontwerp, websites, drukwerk, het verzorgen van logo’s, huisstijlen, social media content en trends enz.

YOUTUBE CLIPS VAN MARCO CAROLUS

KLIKKEN MAAR

beluister nu de liedjes van Marco Carolus op spotify

Volg Marco Carolus nu ook op  Spotify

 Hiernaast kun je de liedjes direct beluisteren die op Spotify het meeste zijn beluisterd.